* ESC ile Kapatabilirsiniz×

Cookie Gizlilik Politikası

İşbu Gizlilik Politikası'nın amacı ('Gizlilik Politikası'), Susesi Luxury Resort ('Şirket') tarafından işletilmekte olan www.mirgeparkresort.com.tr internet sitesi ('Site') ile mobil uygulamasının (hepsi birlikte 'Platform' olarak anılacaktır) işletilmesi sırasında Platform kullanıcıları/üyeleri/ziyaretçileri ('Veri Sahibi') tarafından Şirket ile paylaşılan veya Şirket'in, Veri Sahibi'nin Platform'u kullanımı sırasında ürettiği kişisel verilerin kullanımına ilişkin koşul ve şartları tespit etmektir.

Veri Sahibi, işbu Gizlilik Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.

Hangi Veriler İşlenmektedir?

İşbu başlık altında, Şirket tarafından işlenen ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca kişisel veri sayılan verilerin hangileri olduğu sıralanmıştır. Aksi açıkça belirtilmedikçe, işbu Gizlilik Politikası kapsamında arz edilen hüküm ve koşullar kapsamında 'kişisel veri' ifadesi aşağıda yer alan bilgileri kapsayacaktır:

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nun 3. ve 7. maddeleri dairesince, geri döndürülemeyecek şekilde anonim hale getirilen veriler, anılan kanun hükümleri uyarınca kişisel veri olarak kabul edilmeyecek ve bu verilere ilişkin işleme faaliyetleri işbu Gizlilik Politikası hükümleri ile bağlı olmaksızın gerçekleştirilecektir.

Veriler Hangi Amaçlarla Kullanılmaktadır?

Şirket, kişisel verileri, Şirket tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin ilgili kişilerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirerek ilgili kişilere önerilmesi; doğrudan ve dolaylı pazarlama faaliyetleri kapsamında kullanılması ve bu amaçlarla Şirket'in temsilcileri, çözüm ortakları ve hizmet aldığı üçüncü kişilere aktarılması için işleyebilecektir.

Şirket, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nun 5 ve 8. maddeleri uyarınca ve/veya ilgili mevzuattaki istisnaların varlığı halinde kişisel verileri Veri Sahibi'nin ayrıca rızasını almaksızın işleyebilecek ve üçüncü kişilerle paylaşabilecektir. Bu durumların başlıcaları aşağıda belirtilmiştir:

Verilere Kimler Erişebilmektedir?

Şirket, kişisel verileri ve bu kişisel verileri kullanılarak elde ettiği yeni verileri, işbu Gizlilik Politikası ile belirlenen amaçların gerçekleştirilebilmesi için Şirket'in hizmetlerinden faydalandığı üçüncü kişilere, söz konusu hizmetlerin temini amacıyla sınırlı olmak üzere aktarılabilecektir. Şirket ayrıca, işbu Gizlilik Politikası'nda belirtilen amaçlar dahilinde verileri Şirket iş ortakları ve tedarikçileri ile hukuken yetkili kurum ve kuruluşlara aktarabilecektir.

Şirket, veri sahibi deneyiminin geliştirilmesi (iyileştirme ve kişiselleştirme dahil), veri sahibinin güvenliğini sağlamak, hileli ya da izinsiz kullanımları tespit etmek, operasyonel değerlendirme araştırılması, Platform hizmetlerine ilişkin hataların giderilmesi ve işbu Gizlilik Politikası'nda yer alan amaçlardan herhangi birisini gerçekleştirebilmek için SMS gönderimi yapanlar da dahil olmak üzere dış kaynak hizmet sağlayıcıları, barındırma hizmet sağlayıcıları (hosting servisleri), hukuk büroları, araştırma şirketleri, çağrı merkezleri gibi üçüncü kişiler ile paylaşabilecektir.

Veri sahibi, yukarıda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak kaydı ile bahsi geçen üçüncü tarafların veri sahibinin kişisel verilerini dünyanın her yerindeki sunucularında saklayabileceğini, bu hususa peşinen muvafakat ettiğini kabul eder.

Verilere Erişim Hakkı ve Düzeltme Talepleri Hakkında

Kanun'un 11. maddesi uyarınca veri sahipleri,

haklarına sahiptir.

Söz konusu haklar, kişisel veri sahipleri tarafından susesihotel.com adresinde yer alan Elektronik Bilgi Güvenliği A.Ş. Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası'ndabelirtilen yöntemlerle iletilmesi halinde olabildiğince kısa sürede ve her halükarda 30 (otuz) gün içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılacaktır. Taleplere ilişkin olarak herhangi bir ücret talep edilmemesi esas olmakla birlikte, Şirket'in Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen ücret tarifesi üzerinden ücret talep etme hakkı saklıdır.

Veri sahibi, herhangi bir kişisel verisinin Şirket tarafından kullanılamaması ile sonuçlanacak bir talepte bulunması halinde Platform'un işleyişinden tam olarak faydalanamayabileceğini kabul ile bu kapsamda doğacak her türlü sorumluluğun kendisine ait olacağını beyan eder.

Kişisel Verilerin Saklanma Süresi

Şirket, veri sahibi tarafından sağlanan kişisel verileri, yukarıda belirtilen işleme amaçlarının gerektirdiği süre boyunca saklayacaktır.

Buna ek olarak, Şirket, veri sahibi ile arasında doğabilecek herhangi bir uyuşmazlık durumunda, uyuşmazlık kapsamında gerekli savunmaların gerçekleştirilebilmesi amacıyla sınırlı olmak üzere ve ilgili mevzuat uyarınca belirlenen zamanaşımı süreleri boyunca kişisel verileri saklayabilecektir.

Veri Güvenliğine İlişkin Önlemler ve Taahhütler

Şirket, ilgili mevzuatta belirlenen veya işbu Gizlilik Politikası'nda ifade edilen şartlarda,

sağlamak amacıyla uygun güvenlik düzeyini temin etmeye yönelik gerekli teknik ve idari tedbirleri almayı, gerekli denetimleri yaptırmayı taahhüt eder.

Şirket, Veri Sahibi hakkında elde ettiği kişisel verileri işbu Gizlilik Politikası ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hükümlerine aykırı olarak başkasına açıklayamaz ve işleme amacı dışında kullanamaz.

Platform üzerinden başka uygulamalara link verilmesi halinde, Şirket uygulamaların gizlilik politikaları ve içeriklerine yönelik herhangi bir sorumluluk taşımamaktadır.

Çerezler (Cookie'ler)

Veri Sahipleri'nin Platform'dan en verimli şekilde faydalanabilmesi ve kullanıcı deneyiminin geliştirilmesi için Platform'da Çerezler kullanılmaktadır. Çerez kullanılmasını tercih etmezseniz tarayıcınızın ayarlarından Cookie'leri silebilir ya da engelleyebilirsiniz. Ancak Platform'u kullanımınızı etkileyebileceğini hatırlatmak isteriz.

Çerezler, ziyaret ettiğiniz internet siteleri tarafından tarayıcılar aracılığıyla cihazınıza veya ağ sunucusuna depolanan küçük metin dosyalarıdır. Çerezler konusundan daha detaylı bilgi için www.aboutcookies.org e www.allaboutcookies.org adreslerini ziyaret edebilirisiniz.

İnternet Sitemizde çerez kullanılmasının başlıca amaçları aşağıda sıralanmaktadır:

Teknik Çerezler

(Technical Cookies)

Teknik çerezler ile Site'nin çalışması sağlanmakta, internet sitesinin çalışmayan sayfaları ve alanları tespit edilmektedir.

Otantikasyon Çerezleri

(Authentication Cookies)

Ziyaretçiler, şifrelerini kullanarak Site'ye giriş yapmaları durumunda, bu tür çerezler ile, ziyaretçinin Site'de ziyaret ettiği her bir sayfada site kullanıcısı olduğu belirlenerek, kullanıcının her sayfada şifresini yeniden girmesi önlenir.

Flash Çerezleri

(Flash Cookies)

Site'de yer alan görüntü veya ses içeriklerini etkinleştirmek için kullanılan çerez türleridir.

Kişiselleştirme Çerezleri

(Customization Cookies)

Kullanıcıların tercihlerini farklı internet sitesinin farklı sayfalarını ziyarette de hatırlamak için kullanılan çerezlerdir. Örneğin, seçmiş olduğunuz dil tercihinizin hatırlanması.

Analitik Çerezler

(Analytical Cookies)

Analitik çerezler ile Site'yi ziyaret edenlerin sayıları, Site'de görüntülenen sayfaların tespiti, Site ziyaret saatleri, internet sitesi sayfaları kaydırma hareketleri gibi analitik sonuçların üretimini sağlayan çerezlerdir.

Çerez

Açıklama, Süre ve Tercihler

Analitik Çerezler

Reklam Amaçlı

Davranışsal ve hedef odaklı reklamların ziyaretçilere gösterilmesi amacıyla kullanılmaktadır.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Pazar Analizi

Pazar analizi yürütülmesi amacıyla kullanılmaktadır.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Kampanya/Promosyon

Kampanyaların etkisinin hesaplanması için kullanılmaktadır.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Facebook

Bu tür çerezler, Facebook üyelerinin (veya üye olmayan kişilerin) pazar analizi ve ürün gelişimi amacıyla izlenmesini sağlar.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Twitter

Bu tür çerezler, sosyal medya ağlarına üye olan veya olmayan kişilerin, pazar analizi ve ürün gelişimi amacıyla izlenmesi için kullanılır.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Google Analitikleri

Bu tür çerezler tüm istatistiksel verilerin toplanmasını bu şekilde Sitenin sunumunun ve kullanımının geliştirilmesini sağlar. Google, bu istatistiklere toplumsal istatistikler ve ilgilere ilişkin veriler eklemek suretiyle, kullanıcıları daha iyi anlamamızı sağlar.

Sitemiz, Google Analitik çerezleri kullanmaktadır. Söz konusu çerezler ile toplanan veriler, ABD'de bulunan Google sunucularına aktarılmakta ve söz konusu veriler Google'ın veri koruma ilkeleri ile uyumlu olarak muhafaza edilmektedir. Google'ın analitik veri işleme faaliyetleri ve kişisel verilerin korunması konusundaki ilkeler hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Çerezlerin Kontrolü

https://tools.qooqle.com/dlpaqe/qaoptout

Teknik Çerezler

Oturum

Oturum çerezleri oturumun sürekliliğinin sağlanması amacıyla kullanılır.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Yük Dengeleme

Yük dengeleme çerezleri, yükü dağıtarak sunucu yükünü azaltmak için kullanılır.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Güvenlik

Güvenlik çerezler, güvenlik kontrolleri için kullanılır.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Dolandırıcılık Tespiti

Tıklama hilelerinin tespit edilmesi için kullanılmaktadır.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Otantikasyon Çerezleri

Kullanıcı Kimliği

Kullanıcı kimliği çerezler, kullanıcıların yalnızca kendi bilgilerini görmeleri için kullanılır.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Kişiselleştirme Çerezleri

Dil

Kullanıcının seçtiği dili kaydeder ve buna uygun seçenekler sunar.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Mobil

Eğer kullanıcı Siteyi mobil bir cihazdan ziyaret ediyorsa, ana web sitesini göstermek için kullanılır. (Örneğin, cihazın Flash'ı etkinleştiridiği), ya da Flash'a ihtiyaç duymayan bir mobil sitede olduğunu. Kaynak site kullanıcının tercihlerinin daha iyi anlaşılabilmesi için kaydedilir.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Flash Çerezleri

Flash çerezleri

Oynatılacak ses ve video içeriklerini etkinleştirir.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Veri sahipleri, tarayıcı ayarlarını değiştirerek çerezlere ilişkin tercihlerini kişiselleştirme imkanına sahiptir. Eğer kullanılan tarayıcı bu imkanı sunmaktaysa, tarayıcı ayarları üzerinden Çerezlere ilişkin tercihleri değiştirmek mümkündür. Böylelikle, tarayıcının sunmuş olduğu imkanlara göre farklılık gösterebilmekle birlikte, veri sahiplerinin çerezlerin kullanılmasını engelleme, çerez kullanılmadan önce uyarı almayı tercih etme veya sadece bazı Çerezleri devre bırakma ya da silme imkanları bulunmaktadır.

Çerezlere ilişkin tercihlerin, kullanıcının Platform'a erişim sağladığı her bir cihaz özelinde ayrı ayrı yapılması gerekebilecektir.

Adobe Analytics

http://www.adobe.com/uk/privacy/opt-out.html

AOL

https://help.aol.com/articles/restore-security-settings-and-enable-cookie-settings-on-browser

Google Adwords

https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=en

Google Analytics

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Google Chrome

http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647

Internet Explorer

https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

MozillaFirefox

http://support.mozilla.com/en-US/kb/Cookies

Opera

http://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy/

Safari:

https://support.apple.com/kb/ph19214?locale=tr_TR

Şirket, işbu Gizlilik Politikası hükümlerini dilediği zaman değiştirebilir. Güncel Gizlilik Politikası, Veri Sahibi'ne herhangi bir yöntemle sunulduğu tarihte yürürlük kazanır.

Susesi Luxury Resort Logo
Susesi Luxury Resort Logo
Facebook Twitter Instagram Youtube VK
SİZİ ARAYALIM
 
   
OTEL
OTEL+UÇAK
Havaalanı
Giriş Tarihi
Çıkış Tarihi
ODA
YETİŞKİN
ÇOCUK
 
 
Rezervasyon Yap

Kurumsal

HAKKIMIZDA

Susesi Luxury Resort ailesi olarak  “Tutkuyla yapılan her iş karşılığını alır” mentalitesi ile hareket etmekteyiz. Her yeni güne başladığımızda konuklarımıza kusursuz hizmetler sunmak için hazırlanıp, sunduğumuz her hizmetin ise akıllarda yer etmesi için çalışmaktayız.

“İyi yaşam”, “iyi yemek” ve “iyi bir tatilin” tüm misafirlerimizin en doğal hakkı olduğuna inanırız. Bu yüzden “gereksiz ve abartılı” değil, “niş ve kaliteli” bir hizmet yaklaşımı sunmayı hedefleriz. Bizim için lüks, “abartılmış ve  gereksiz pahalı” bir hizmet çeşidi değil, konforlu ve cezbedici bir yaşam tarzıdır.

Susesi Luxury Resort çatısı altında çalışan herkesin sadece ve sadece bir tek işe odaklanmasını isteriz; “Size kendinizi her zamankinden daha iyi hissettirmek.”

Hizmet konusundaki bu yaklaşımımız, faaliyete başladığımız tarihten itibaren bugüne kadar geçen yıllar boyunca birçok bağımsız değerlendirme platformunda bölgenin en yüksek memnuniyet oranlarına ulaşmamızı sağlamış ve çabamızı en doğru şekilde ödüllendirmiştir.

Tatilinizden memnun kalarak buradan ayrılacağınızdan emin olmak, bizim görevimizdir.

Bu tecrübe ile buluşmanız için sabırsızlanıyoruz.

 

VİZYONUMUZ & MİSYONUMUZ

Vizyonumuz;
Hizmet verdiği her alanda misafir memnuniyetini ön planda tutan, sadık çalışanları ile sektörde örnek olan, yenilikçi ve kurumsal bir marka olmak.

Misyonumuz;
Kaliteli hizmetlerini, evrensel bir anlayış ile sunarak misafir memnuniyetini sağlarken, ülke turizminin gelişimine de katkıda bulunmak.

 

 

Politikalarımız

KALİTE, MİSAFİR MEMNUNİYETİ, GIDA VE ÇEVRE GÜVENLİĞİ POLİTİKAMIZ

SUSESİ LUXURY RESORT olarak;

Turizm ve Otelcilik Sektöründe kalitemizi misafir memnuniyetine verdiğimiz önemle ortaya koyabileceğimize inanıyoruz. Misafirierimizin memnuniyerlerini düzenli olarak izliyor, sunduğumuz hizmeti misafir istekleri ve önerileri doğrultusunda Kalite, Misafir Memnuniyeti, Gıda ve Çevre Güvenliği Yönetim Sistemi şartlanna uygun olarak etkin bir şekilde yerine getiriyoruz.


Tesisimizde yürütülen her hizmetin çalışanlarımızın ve misafirlerimizin güvenliğini ve sağlığını gözetlr nitelikte olmasına özen gösteriyor: bu anla-
yışımızın etkin kılınmasını sağlamak için Kalite, Misafir Memnuniyeti, Gıda ve Çevre Güvenliğine ilişkin oluşturduğumuz hedefler doğrultusunda çalısmayı ilke ediniyoruz.


Tesisimizde sunulan her gıdanın satın alımından sunumuna kadar olan aşamalarında misafirierimizin ve personelimizin güvenliği için gerekli yasal
mevzuatı, misafir şartlarını yerine getirerek güvenli gıdalar sunmayı taahhüt ediyoruz.


Tesisimizde doğayı korumak ve faaliyetlerimiz sırasında çevreye verdiğimiz etkileri önlemek için Çevresel Yasal Mevzuatı ve misafir şartlarını yerine getiriyoruz. Yasal mevzuata bağlı olarak faaliyetlerimiz sırasında açığa çıkan her türlü atığı ayrıştırıp bertarafına katinda bulunmayı, gereksiz su, elektrik, enerji ve kimyasal sarfiyatını kontrol altında tutmayı taahhüt ediyoruz.


Bu politikalann yerine getirilmesinde personelimizin önemli görev taşıdığını billyor, onların eğitim ve gelişimine önem veriyoruz Eğitimli. bilgili. özgüvenli, saygılı, devamlı bir insan kaynağının, misafirlerin tessimizi tercih etmesinde önemli bir rol oynayacağı bilinci içinde misafirlerimizin ve Yönetim Sistemlerimizin sürekliliğini sağlamayı, Yönetim Sistemlerini gözden geçirerek geliştirmeyi ilke ediniyoruz.

Saygı ve Sevgilerimizle,

SUSESİ LUXURY RESORT

ÇEVRE POLİTİKASI

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ POLİTİKASI

SOSYAL SORUMLULUK POLİTİKASI

Görselleri detaylı görüntülemek için üzerlerine tıklayınız.

BELGELERİMİZ & ÖDÜLLERİMİZ
ÖDÜLLERİMİZ 
ÖDÜLÜN ADI  TARİH
TRAVELIFE GOLD AWARD  2014/2016/2018
TUI UMWELT CHAMPION  2014/2016
TUI TOP QUALITY ÖDÜLÜ 2016
TRIPADVISOR  MÜKEMMELLİK SERTİFİKASI 2013/2014/2015/2016/2017
CORAL TRAVEL STARWAY EN İYİ 100 OTEL ÖDÜLÜ 2013/2015/2017 
TOPHOTELS.RU MÜKEMMELLİK SERTİFİKASI 2013/2014/2015
THOMAS COOK GROUP KANITLANMIŞ KALİTE 2016
FISCHER AWARD  2015
TATİLBUDUR.COM MEMNUNİYET ÖDÜLÜ 2015
HOLIDAY TEST AWARD  2015
HOLIDAY CHECK  ÖDÜLÜ 2013/2016
ZOOVER EN ÇOK TAVSİYE EDİLEN TESİS ÖDÜLÜ 2013/2016
OTEL PUAN AKDENİZ BÖLGESİ ÖDÜLÜ 2013
WORLD LUXURY HOTEL AWARDS 2013
   
   
BELGELERİMİZ 
BELGE ADI  VEREN KURULUŞ 
ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ  BUREAU VERITAS TARAFINDAN TESCİLLENMİŞTİR. 
ISO 14001:2015 ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ  BUREAU VERITAS TARAFINDAN TESCİLLENMİŞTİR. 
ISO  22000:2005 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ  BUREAU VERITAS TARAFINDAN TESCİLLENMİŞTİR. 
ISO 10002:2014 MİSAFİR MEMNUNİYETİ YÖNETİM SİSTEMİ  BUREAU VERITAS TARAFINDAN TESCİLLENMİŞTİR. 
GREENING HOTELS (YEŞİLLENEN OTELLER)  BUREAU VERITAS TARAFINDAN TESCİLLENMİŞTİR. 
MAVİ BAYRAK  TURÇEV 
YEŞİL YILDIZ  T.C KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI 
BEYAZ YILDIZ
2012-2013 
TÜROFED 
KONSEPT

Susesi Luxury Resort Türk ve Dünya mutfaklarının farklı lezzetlerini yüksek kalite ve hijyen standartlarıyla seçkin misafirlerinin beğenisine sunuyor. Ultra herşey dahil konseptiyle hizmet verilen restoran ve barlarda, konukların memnuniyeti daima en üst seviyede tutulmaktadır.

 

SÜRDÜREBİLİRLİK

2017 YILI SÜRDÜREBİLİRLİK RAPORUMUZ İÇİN TIKLAYIN

OUR SUSTAINABILITY PRINCIPLES

 

  • To provide for the collection of all kinds of waste produced a result of our activities in our hotel, including temporary storage, recycling, removal, disposal and control after disposal operations.
  • To minimize the damage caused to environment by the use of natural resources.
  • To continuously develop sustainable performance criteria in line with our management systems and targets.
  • To minimize the environmental impacts produced by our activities, and to fulfil all respective legal legislation without any reserve by performing all types of monitoring, measuring, analysis and controlling for the protection of the environment and prevention of pollution.
  • To shape our policies by considering feedback and studies from non-governmental organizations and institutions and organizations as well as the surrounding community.
  • To implement continuous training programmes to instil environmental awareness among our employees.
Susesi Luxury Resort Logo
Zarafet, konfor ve eksiksiz hizmetin neo klasik detaylarla süslenmiş modern bir mimari içinde sunulduğu SUSESİ LUXURY RESORT, size Akdeniz'in tüm renkleri ve enerjisini sunmaya hazır.
Amenities: Free Wi-Fi. Free parking. Accessible. Air-conditioned. Laundry service. Free breakfast. Pool. Kid-friendly. Restaurant. Kitchen in all rooms. Hot tub. Fitness Center. Bar. Amenities: .
Connect with Us: https://www.facebook.com/susesiluxury
Phone: +90 242 710 24 00
Fax: +90 242 715 33 99
Email: info@susesihotel.com
İskele Mevkii 07450 - Belek / Antalya Belek Antalya Türkiye
View Map
Map Position: 36.8556501, 31.0367464
Check In: 02:00 PM
Check Out: 12:00 PM
Feature 1: Fitness Center
Feature 2: Free WiFi
Feature 3: Room Service
Best Available Rate ,
220 TRY DAY
Payment Method: Cash
Payment Method: Discover
Payment Method: MasterCard
Payment Method: VISA
We are the premier choice for Luxury Hotel.
Available Language: English, Turkish, German, Russian, French
Star Rating: 5
Pets Allowed: False
Smoking Allowed: False
Room rates: TL220 - TL699
detaylar için tıklayın...galeri için tıklayın...2trYükleniyor.. Lütfen bekleyiniz. 293kurumsal1kurumsal,,2Belek / Antalyasub ÇocukE-Katalog / Broşür
Zarafet, konfor ve eksiksiz hizmetin neo klasik detaylarla süslenmiş modern bir mimari içinde sunulduğu SUSESİ LUXURY RESORT, size Akdeniz'in tüm renkleri ve enerjisini sunmaya hazır.
Amenities: Free Wi-Fi. Free parking. Accessible. Air-conditioned. Laundry service. Free breakfast. Pool. Kid-friendly. Restaurant. Kitchen in all rooms. Hot tub. Fitness Center. Bar. Amenities: .
Connect with Us: https://www.facebook.com/susesiluxury
Phone: +90 242 710 24 00
Fax: +90 242 715 33 99
Email: info@susesihotel.com
İskele Mevkii 07450 - Belek / Antalya Belek Antalya Türkiye
View Map
Map Position: 36.8556501, 31.0367464
Check In: 02:00 PM
Check Out: 12:00 PM
Feature 1: Fitness Center
Feature 2: Free WiFi
Feature 3: Room Service
Best Available Rate ,
220 TRY DAY
Payment Method: Cash
Payment Method: Discover
Payment Method: MasterCard
Payment Method: VISA
We are the premier choice for Luxury Hotel.
Available Language: English, Turkish, German, Russian, French
Star Rating: 5
Pets Allowed: False
Smoking Allowed: False
Room rates: TL220 - TL699